Донација од Z36AMB

Ве известуваме за уште една убава случка – донација на опрема – 2 радио станици за репетитор, од страна на нашиот член и долгогодишен радио аматер Z36AMB. Голема благодарност од сите нас и од името на сите радио аматери во Македонија ! Браво !

Во целост ви ја пренесуваме пораката која Z36AMB ја постираше на својот фејсбук профил:

“DEKEMVRI E MESEC ZA PO NEKOJA DONACIJA Z36AMB NA RASM MU DONIRA 2 RADIO UREDA VHF SO SNAGA 50W ZA NAMENA (REPETITOR) TOLKU OD MENE OD GOSPOD POVEJKE 73/Z36AMB”

Leave a Reply