Покажи ги своите творби

Mini TNC – APRS, KISS

Во прилог се фотографии од изработен TNC модем, кој може да се употреби како самостоен APRS нод и дигипитер, но исто така може да се користи и како класичен TNC…

Continue Reading Mini TNC – APRS, KISS