Писмо за помош и поддршка до Хрватскиот Радиоаматерски Сојуз

Во прилог е писмото кое беше испратено од страна на РАСМ до ХРС во кое се изразува комплетната спремност за поддршка на Република Хрватска и Хрватскиот народ во овие тешки моменти. Сме и продолжуваме да бидеме сплотени во радиоаматерскиот дух !

 

 

Писмото во целост можете да го превземете тука

Leave a Reply