Пуштен во употреба нов репетитор RUX05 – Z35UPS

Денес, на 23.11.2020 пуштен е во употреба UHF репетиторот QTH Попова Шапка RUX05 – Z35UPS. Технички информации за репетиторот можете да најдете на следниов линк: Z35UPS

Голема благодараност до Митко Кикереков, Газменд Гафур, Газменд Алили

 

Leave a Reply